Personnamn
Titel och upphov Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning, känslor och natur / My Feldt ; fotografier: Linda Lomelino
Utgivning, distribution etc. [Stockholm] : Bonnier Fakta, [2018]
2018
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
Fysisk beskrivning
Term
Genre/Form konditorer, bakverk, baka, kokböcker, matrecept, känslor , naturen
Författare
ISBN
*00005623cam a2201573 i 4500
*00134530
*00520180528092055.0
*008180611s2018 sw ||||e |00| 0 swe d
*020 $a978-91-7424-684-1$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789174246841
*035 $a(SE-LIBR)22410196
*040 $aBOKR$bswe$erda$dVasb$dS
*041 $aswe
*042 $9NB
*084 $a68$2kssb/8
*1001 $aFeldt, My
*24510$aBlåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga :$bbakning, känslor och natur /$cMy Feldt ; fotografier: Linda Lomelino
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier Fakta,$c[2018]
*264 3$c2018
*300 $a279 s. :$bill. ;$c27 cm
*336 $btxt$2rdacontent
*336 $bsti$2rdacontent
*337 $bn$2rdamedia
*338 $bnc$2rdacarrier
*541 $5Gma$cGåva;$aFörlaget
*541 $5Og$cGåva;$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*599 $5S$anbv201822
*650 7$aBakning$2sao$0140244
*650 7$aPajer$2sao$0156136
*650 7$aKakor$2sao$0149750
*650 7$aKonfekt$2sao$0150706
*655 $akonditorer, bakverk, baka, kokböcker, matrecept, känslor , naturen
*7001 $0353192
*950 $6650$aBakverk$wg$uKakor
*950 $6650$wh$aCupcakes$uKakor
*950 $6650$aMjuka kakor$wh$uKakor
*950 $6650$aSmåkakor$wh$uKakor
*950 $6650$aBakelser$uKakor
*950 $6650$aBakverk$wg$uPajer
*950 $6650$aMat$wg$uPajer
*950 $6650$aBakade produkter$uBakning
*950 $6650$wh$aBakverk$uBakning
*950 $6650$wh$aBröd$uBakning
*950 $6650$aPizza$wh$uBakning
*950 $6650$aBageriprodukter$uBakning
*950 $6650$aBakmaskiner$uBakning
*950 $6650$aChokladkonfekt$uKonfekt
*950 $6650$aChokladtryfflar$uKonfekt
*950 $6650$aPraliner$uKonfekt
*950 $6650$aGodis$wg$uKonfekt
*955 $6655$wg$aInstruktions- och undervisningsmaterial$uKokböcker
*955 $6655$aRecept$uKokböcker
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.
My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.