Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Weckström, Nina
Titel och upphov
  • Restaurang Plats : Nordisk gastronomi från Hanaholmens kök /
Utgivning, distribution etc.
  • Förlaget, 2021
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 183 s. : ill. ;
Anmärkning: Allmän
  • Recept: Lukas Hemnell, text: Nina Weckström
  • foto: Robert Lindström.
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Kokboken för dig med intresse för ny nordisk gastronomi! Recepten kommer från Restaurang Plats på Hanaholmen, kulturcentrum för Sverige och Finland. Det handlar om moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien. Vi får dessutom bekanta oss med fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen kring restaurangen, och kocken som brygger öl i garaget.
Term
Geografiskt namn
  • Finland
  • Hanaholmen
ISBN
  • 9789523333703
*00002597cam a22004697i 4500
*00137578
*00520210408104001.0
*008210405s2021    fi ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789523333703$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789523333703
*035  $a(SE-LIBR)4h9w5fxm2r3f9skp
*040  $aBOKR$ei
*041  $aswe
*084  $a68
*1001 $aWeckström, Nina
*24510$aRestaurang Plats :$bNordisk gastronomi från Hanaholmens kök /
*264 1$bFörlaget,$c2021
*300  $a183 s. :$bill. ;
*336  $atext$btxt$2rdacontent
*337  $aunmediated$bn$2rdamedia
*338  $avolume$bnc$2rdacarrier
*500  $aRecept: Lukas Hemnell, text: Nina Weckström
*500  $afoto: Robert Lindström.
*520  $aKokboken för dig med intresse för ny nordisk gastronomi! Recepten kommer från Restaurang Plats på Hanaholmen, kulturcentrum för Sverige och Finland. Det handlar om moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien. Vi får dessutom bekanta oss med fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen kring restaurangen, och kocken som brygger öl i garaget.
*650  $amat
*650  $arecept
*650  $anordisk mat
*650  $agastronomi
*651  $aFinland
*651  $aHanaholmen
*887  $a{"@id":"4h9w5fxm2r3f9skp","modified":"2021-04-08T10:40:01.89+02:00","checksum":"152498964245"}$2librisxl
*887  $5Fini$a{"@id":"v7rpg2gqsf33lf0q","modified":"2021-04-13T16:18:54.871+02:00","checksum":"88289806328"}$2librisxl
*887  $5Kssb$a{"@id":"p2bgxmv8mz2lw9rf","modified":"2021-02-04T11:16:36.894+01:00","checksum":"76130335492"}$2librisxl
*887  $5Ld$a{"@id":"hv6pjvw2fktt1x9w","modified":"2021-02-16T12:16:34.19+01:00","checksum":"62998124884"}$2librisxl
*887  $5Mo$a{"@id":"4h1xzxwr2pj1c1sj","modified":"2021-04-13T11:16:35.136+02:00","checksum":"95548628880"}$2librisxl
*887  $5No$a{"@id":"cqsdh2tm96xk554r","modified":"2020-12-09T15:16:35.714+01:00","checksum":"67898617513"}$2librisxl
*887  $5Og$a{"@id":"hvdqgdnhftf3h0jn","modified":"2021-04-08T10:41:39.38+02:00","checksum":"78779679499"}$2librisxl
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Det här är en bok om Restaurang Plats på Hanaholmen, kulturcentrum för Sverige och Finland. Recepten, skrivna av kökschef Lukas Hemnell och hans team, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten hos lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer! Vi får bekanta oss med restaurangens leverantörer och medarbetare; fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen som omger restaurangen, köttproducenten som jobbar för en ekologisk framtid utan att tumma på smaken, och kocken som brygger öl hemma i sitt eget garage. Texterna är skrivna av journalisten och matentusiasten Nina Weckström. Den här kokboken är för dig med intresse för ny nordisk gastronomi. Klä på dig förklädet, väss din bästa kniv och tillred moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien. Vad sägs om braxenmousse och sockersaltad gädda, eller grillad spetkål med rökt gräddfil och blancherad sparris? Om du inte orkar kocka själv är boken ögongodis och inspiration för kommande gastronomiska äventyr, kanske på restaurang Plats på Hanaholmen? Maten och människorna har förevigats av fotografen Robert Lindström.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68