Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Höglund, Anna T.
Titel och upphov
  • Vad ska vi äta? : om mat och etik / Anna T. Höglund.
Utgivning, distribution etc.
  • Appell Förlag, Stockholm : 2019
SAB klassifikationskod
  • 50.1
Annan klassifikationskod
  • 50.1
Fysisk beskrivning
  • 239 s. : ill. ; 22 cm
Fysiskt medium
  • 22 cm
Term
ISBN
  • 9789198495935
*00017338cam a2203025 i 4500
*00136023
*00520191007154449.0
*008191127s2019    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789198495935$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789198495935
*035  $a(OCoLC)1085327948
*035  $a(SE-LIBR)5fgmwp5v33kkfv9v
*040  $aBOKR$bswe$dL$dS$ei$erda
*041  $aswe
*042  $9NB
*084  $a50.1
*1001 $aHöglund, Anna T.
*24510$aVad ska vi äta? :$bom mat och etik /$cAnna T. Höglund.
*264 1$aStockholm :$bAppell Förlag,
*264 3$c2019
*300  $a239 s. :$bill. ;$c22 cm
*336  $atext$btxt$2rdacontent
*337  $aunmediated$bn$2rdamedia
*338  $avolume$bnc$2rdacarrier
*340  $b22 cm
*541  $5Li$aPliktex.
*650 7$aMat$xetik och moral$2sao
*650  $aMiljövård
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Vad ska vi tänka på som konsumenter av mat? Hur bör vi gå tillväga när vi gör våra matval? Många kokböcker lyfter fram ett värde vid val av kosthållning – som att äta vegetariskt eller klimatsmart – men sätter det inte i relation till andra etiska värden. Anna T. Höglund granskar hur vår mat produceras, hur den påverkar miljö och klimat, hur djur i matproduktionen hanteras och hur maten påverkar vår hälsa. Hur ska vi som konsumenter kunna ta oss fram bland alla de värdekonflikter som uppstår? ”Vad ska vi äta?” ger kunskap, praktisk vägledning och verktyg för att hantera en av vår tids största frågor.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 50.1