Komihåglistan är tom
Vis
Titel och upphov
  • Smaka på Västnyland / Bitte Westerlund (red.).
Utgivning, distribution etc.
  • Slow Food Västnyland, 2019
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 224 s. : 25.5 cm
Anmärkning: Allmän
  • Medverkande i boken: Daniela Andersson, Henrik Ekberg, Matias Kaihovirta, Tarja Kvarnström, Berit Mariani-Cerati, Catherine Munsterhjelm, Anna Paljakka (text). (foto) Kevin Stewart. (formg.) (foto) Eva Tordera. M.fl.
Term
Geografiskt namn
  • Västra Nyland
Författare
  • Westerlund, Bitte
ISBN
  • 9789529416769
*00000870cam a22002538i 4500
*00136015
*00520190605080120.0
*008191127s2019    fi ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789529416769$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789529416769
*035  $a(SE-LIBR)x75cm8t9vx3txs88
*040  $aBOKR$ei
*041  $aswe
*084  $a68
*24510$aSmaka på Västnyland /$cBitte Westerlund (red.).
*264 1$bSlow Food Västnyland,$c2019
*300  $a224 s. :$c25.5 cm
*336  $atext$btxt$2rdacontent
*337  $aunmediated$bn$2rdamedia
*338  $avolume$bnc$2rdacarrier
*500  $aMedverkande i boken: Daniela Andersson, Henrik Ekberg, Matias Kaihovirta, Tarja Kvarnström, Berit Mariani-Cerati, Catherine Munsterhjelm, Anna Paljakka (text). (foto) Kevin Stewart. (formg.) (foto) Eva Tordera. M.fl.
*650  $aslow food
*650  $aMILJÖVÅRD
*650  $aRECEPT
*650  $amat
*651  $aVästra Nyland
*7001 $aWesterlund, Bitte
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

I boken finns genuina smakupplevelser, vacker skärgård och goda minnen. I Västnyland frodas närmatsupplevelserna. De åtta skribenterna med Bitte Westerlund i spetsen vill visa var de unika grödorna och produkterna kommer ifrån. Vi besöker odlingar och restauranger, mejerier och bryggerier, rekoutdelningar och sommartorg, gårdsbutiker och delikatessaffärer. Och förstås den stora Slow Food Festivalen i Fiskars. Bokens redaktör Bitte Westerlund är närmatsentusiast och mångsysslare inom kommunikation. Hon har rötterna på en bondgård i Mjölbolsta by. I boken medverkar bland andra Daniela Andersson, Henrik Ekberg, Matias Kaihovirta, Tarja Kvarnström, Berit Mariani-Cerati, Catherine Munsterhjelm och Anna Paljakka, som är Helsingin Sanomats restaurangkritiker. Fotografen Kevin Stewart och många andra har bidragit med bilder, texter, recept och ingredienser. Eva Tordera Nuño står för bokens formgivning och en del av de 487 bilderna. Välkommen på en läcker smakresa till Ingå, Raseborg och Hangö.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68