Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Mink, Miisa
Titel och upphov
  • Nordic bakery cookbook Bok
Utgivning, distribution etc.
  • London 2013
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 143 s.
Term
ISBN
  • 9781849754583
*000      am
*00132321
*020  $a9781849754583
*035  $a34124
*041  $aeng
*084  $a68
*1001 $aMink, Miisa
*24510$aNordic bakery cookbook$hBok
*260  $aLondon$c2013
*300  $a143 s.
*336  $aText
*337  $aingen medietyp
*650  $amat
*650  $akokböcker
*650  $abakning
*650  $anorden
*650  $aFinland
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Their products reflect the wholesome but comforting style of baking in Scandinavia. The emphasis is on fresh, seasonal produce and healthier baking ingredients, such as rye flour, oats and barley, and the rustic but modern menu includes open rye-bread sandwiches, cakes and cinnamon buns. The Nordic Bakery Cookbook allows you to bake your own Bread, such as the popular rye bread, Savoury Pastries, Cakes, Sweet Buns, Desserts and Biscuits in your own home.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68