Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Schildt-Landgren, Margareta
Titel och upphov
  • Nya nordiska köket : Naturen, smakerna och filosofin Bok
Utgivning, distribution etc.
  • Stockholm 2014
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 235 s.
Term
ISBN
  • 978-91-1-305246-5
*000      am
*00131054
*020  $a978-91-1-305246-5
*035  $a32788
*041  $aswe
*084  $a68
*1001 $aSchildt-Landgren, Margareta
*24510$aNya nordiska köket : Naturen, smakerna och filosofin$hBok
*260  $aStockholm$c2014
*300  $a235 s.
*336  $aText
*337  $aingen medietyp
*650  $anordisk mat
*650  $anorden
*650  $amat
*650  $aRECEPT
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar. I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68