Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Johansson, Elisabeth
Titel och upphov
  • Lakrits : Bakverk, godis, desserter, mat & dryck Bok
Utgivning, distribution etc.
  • 2013
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 143 s.
Term
ISBN
  • 978-91-7424-251-5
*000      am
*00130031
*020  $a978-91-7424-251-5
*035  $a31408
*041  $aswe
*084  $a68
*1001 $aJohansson, Elisabeth
*24510$aLakrits : Bakverk, godis, desserter, mat & dryck$hBok
*260  $c2013
*300  $a143 s.
*650  $amat
*650  $akokböcker
*650  $abakning
*650  $alakrits
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Unik bok om lakrits! Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat. Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också! Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68