Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
  • Adamsson, Viola
Titel och upphov
  • Nordens bästa mat : Det nyttiga nordiska skafferiet Bok
Utgivning, distribution etc.
  • Västerås 2012
SAB klassifikationskod
  • 68
Annan klassifikationskod
  • 68
Fysisk beskrivning
  • 141 s.
Term
ISBN
  • 978-91-534-3780-2
*000      am
*00129377
*020  $a978-91-534-3780-2
*035  $a30264
*041  $aswe
*084  $a68
*1001 $aAdamsson, Viola
*24510$aNordens bästa mat : Det nyttiga nordiska skafferiet$hBok
*260  $aVästerås$c2012
*300  $a141 s.
*650  $amat
*650  $anordisk mat
*650  $akokböcker
*650  $anorden
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Det är smart att äta närproducerat, inte bara för miljön utan också för att må bättre. Nu kommer den första boken om vår hälsosamma nordiska mat. Det nordiska skafferiet erbjuder minst lika många möjligheter att äta hälsosamt som den mer kända medelhavskosten. Frukter och bär som äpplen och blåbär, grönsaker som vitkål och spenat, rotfrukter som morot och rödbeta, baljväxter som bruna bönor och gröna ärter, fullkornsprodukter av råg, havre och korn, fisk som makrill, sill och lax samt rapsolja som huvudsaklig källa till fett är några av de livsmedel som ingår i kosthållningen. Det här är spännande och variationsrik mat som vi nordbor har ätit i generationer och som vi troligen är genetiskt anpassade för. Ny forskning visar att kosten sänker blodtrycket samt förbättrar blodfetterna och insulinkänsligheten.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex1Tillgängligt Nordisk kulturkontakt / Pohjoismainen kultuuripiste 68